Color Line kutter avganger mellom Oslo og Kiel

Color Line reduserer tilbudet i påvente av gjenåpningen av samfunnet. Ytterligere 400 ansatte permitteres. Foto: Øyvind Haug
MS Color Fantasy legges til kai inntil smittesituasjonen og myndighetspålagte reguleringer blir endret. Fra 4. november vil MS Color Magic seile i en tilpasset fartsplan med gods og passasjer. Passasjerene vil være om bord under hele reisen uten å gå i land i Kiel.

MS Color Fantasy legges til Revierkaia ved Bjørvika tilkoblet landstrøm fra 3. november.

Den viktige godstrafikken sikres med Color Magic og fraktskipet MS Color Carrier mellom Oslo og Kiel, og med MS SuperSpeed 1 og 2 mellom Hirtshals, Larvik og Kristiansand.  

Gjenåpningen av samfunnet etter Covid-19 vil ifølge myndighetene ta tid og smittesituasjonen både internasjonalt og nasjonalt er fortsatt svært krevende, melder Color Line.  

Permitterer ansatte

– Reduksjon av kapasitet er dessverre nok en gang nødvendig, og det er avgjørende at regjeringen og Stortinget stiller opp med kompensasjonsordninger både i høst og til neste år, sier konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line i pressemeldingen.  Tiltaket der Color Fantasy tas ut av trafikk vil dessverre innebære at ytterligere 400 ansatte vil bli permittert.