Våt, men vellykket Havnelangs

Fakta


Årets Havnelangs 2. juni trakk mange ned til havna, på tross av været.

Velkommen igjen til neste år!

Våt, men vellykket Havnelangs

Himmelens sluser åpnet seg under årets Havnelangs. Alikevel fant mange veien til havna.

Over 20 millimeter regn falt over Oslo slik at kumlukkene danset 15 cm over bakken på Rådhusplassen da årets Havnelangs startet 2. juni. Alikevel var det en jevn strøm av mennesker som i fire timer vandret havnelangs for å bli bedre kjent med havna si.  

På 29 poster med alt fra fiskekonkurranse, piratshow til å se en containerterminal på nært hold kunne byens befolkning bli bedre kjent med Oslo havn. Det er vanskeli og å anslå hvor mange som kom til arrangementet, men vi har delt ut nærmere 4000 programmer. På den tyske fregatten på Vippetangen telte vi over 1000 gjester om bord og Christian Radich hadde besøk av 1400.

Tusen takk

-  Tusen takk til alle som trosset været og fant veien til havna denne dagen. Det virker som at folk koste seg. Vi synes det er moro å kunne vise frem alt det spennende som skjer i Oslo havn.  En stor takk også til alle ansatte i Oslo Havn som stod på denne dagen, og kundene og samarbeidspartnerne våre som gjorde at vi kunne tilby så  mange og varierte aktiviteter under Havnelangs. Neste år inviterer vi til et nytt Havnelangs, sier havnedirektør Anne Sigrid Hamran.

 

Våt, men vellykket Havnelangs
Fiskelykke? Fine premier ventet de som dro i land den største fisken under fiskekonkurransen på Vippetangen.

 

Våt, men vellykket Havnelangs
Trangt om bord. 1000 mennesker ville besøke den tyske fregatten Sachsen.
Våt, men vellykket Havnelangs
Populær hos de små. Captain Kid på Rådhusplassen.Våt, men vellykket Havnelangs
Tur til sjøs. Mange ville bli med havneoppsynet på tur.