Fremtidens havn på Norsk Maritimt Museum

Fakta

Norsk Maritimt Museum, (Norsk Sjøfartsmuseum frem til 2010) er et museum stiftet i 1914 i forbindelse med Jubileumsutstillingen på Frogner 1914.Museet har som hovedmål å være en landsdekkende institusjon som skal skape kunnskap om norsk sjøfart og virksomhet knyttet til kyst, sjø og vassdrag i historiske og samtidige perspektiver.

Fremtidens havn på Norsk Maritimt Museum

Bli med å lage utstillingen "Fremtidshavna". I denne workshopen arbeides det med ulike materialer som tre, leire, ståltråd, papp og isopor, sammen med kunster Gisle Harr.

Disse materialene er spennende å jobbe med, og sammen med kunstneren skal det skapes et spennende og unikt havnemiljø. Kanskje er havna inspirert av historien om gamle Oslo, av barnas egne historier eller fantasi. Du får være med å forme dette kunstverket.

Gisle Harr er billedkunstner og arbeider med skulptur, installasjon, tegning og maleri. Han har deltatt bl.a. på Høstutstillingen, Skulpturbiennalen og i tillegg mange andre utstillinger i inn- og utland. Han har også lang erfaring med workshops for barn og unge.

Les mer på http://www.marmuseum.no/