Starter ny rute til Tyskland

Starter ny rute til Tyskland

Det Maersk-eide rederiet Seago Line starter nå opp en ny, ukentlig linje mellom Bremerhaven og fire havner i Oslofjorden.

Europalasten til Maersk, som tidligere ble transportert av Maersk Line og Safmarine, ble overført til Seago Line etter oppstarten av selskapet i 2011. Seago Line opererer i dag over 75 containerskip, og selskapet har dessuten direkte tilgang til et omfattende nettverk av fartøy som opereres av partnerlinjer og søsterselskaper.

- Seago Line har deltatt i årets tender sammen med andre feederselskap - og de kom best ut, forklarer Marit Vårdal, Country Manager hos Maersk Line i Norge. Det er Team Line som inntil nå har fraktet godset. Heretter vil Seago Line stå for frakten til og fra Norge. Overføringen av oppdraget skjer i overgangen januar/februar.

Første seiling fra Bremerhaven til Oslofjorden starter 25. januar.

Den midlertidige ruteplanen er:

• Søn 06.00 - Bremerhaven,Tyskland

• Tir, 06.00 - Halmstad, Sverige

• Ons 07.00 - Moss

• Tor 07.00 - Oslo

• Fre 07.00 - Borg Havn, Fredrikstad

• Lør 07.00 - Larvik

Etter vel tre uker, vil ruteplanen justeres, i følge Vårdal.

- Med vårt nye "East West Network" skjer det en del endringer rundt ulike anløp på kontinentet. Det er således nødvendig med en justering etter noen uker for å optimalisere produktet ytterligere, svarer Marit Vårdal.

Hovedkontoret til Seago Line ligger i København. I Norge har Seago Line sine folk på samme adresse og telefonnummer som Maersk Line på Lysaker.