Velkommen til åpning av Bekkelagsbadet 23. mai

Velkommen til åpning av Bekkelagsbadet 23. mai

Oslo Havn har bygget aktivitetspark på Ormsund. Åpning ved byråd for næring og eierskap, Marthe Scharning Lund og folkefest med konsert og show.

Den offisielle åpningen vil skje ved stupebrettet fra kl.17- 18. Deretter fortsetter folkefesten på Bekkelagstunet, i regi av Fjordtunet og Nordstranddagene.

Konsert, akrobatikk og miljøshow

Opplev konsert med Maria og Hans Marius H. Mittet, Laura Dodson, skolekoret, barnekoret, Nedre Bekkelaget skolekorps, voksenkoret Bølgebrus og flere. Se parkour, miljøshow, Colin Archer, fridykkerne Spearos, opplev marked- og naturverksted og lær av Pia i Passion for Ocean.

Det blir morsomme aktiviteter og enkel, gratis servering i parken fra kl. 16. Oslo Havn åpner parken og arrangerer folkefest i samarbeid med Nordstranddagene og Fjordtunet. Åpningen inngår i Miljøhovedstaden 2019.

Stor og mangfoldig aktivitetspark
Parken er på ca. 12 mål, som er nesten er like stort som Birkelunden på Grunerløkka. Her er det stupetårn, badebrygge, utendørs parkour, sandvolleyballbane og ballbinge. Nabolaget og bydelen har bidratt med gode innspill og ønsker for den nye parken. Mange vil nok sette pris på et nytt permanent toalettbygg og utedusj. Det er lagt til rette for grilling, foodtrucks, iskremvogner.

Parken er tegnet av landskapsarkitektene i Bar Bakke AS. Agro Anlegg As har laget grøntområdet. Oslo Havn har brukt ca. 20 millioner kroner på parken.

Mer info:
www.oslohavn.no 
www.fjordtunet.no, FB:@fjordtunet
Insta: @fjordtunetormsund (Stiftelsen Bekkelagstunet og Bekkelagstunet kultur- og aktivitetskafé)

Velkommen til åpning av Bekkelagsbadet 23. mai


Ilustrasjonsbilde av Bekkelagsbadet

Velkommen til åpning av Bekkelagsbadet 23. mai